Naamplaten

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Rouwmaat Combi zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten.
Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Hieronder kunt u online op eenvoudige wijze een gewenste naamplaat samenstellen, deze bekijken, naar wens aanpassen  en vervolgens bestellen.

U doorloopt daarbij de volgende stappen (u kunt in de vervolgstappen altijd terug naar de catalogus):

1. Selecteer uw artikelgroep

Onder de button catalogus staat het volledige assortiment naamplaten. Door middel van een muisklik selecteert u de gewenst.

2. Selecteer uw artikel

Vanuit de gekozen artikelgroep kunt u door een muisklik het gewenste artikel selecteren.

3. Ontwerp uw bord

In het volgende scherm kun u het gekozen artikel aanpassen aan uw specifieke wensen. U kunt kleur, lettertype en gewenste indeling aanpassen in dit scherm. Is uw artikel naar wens drukt u op de blauwe klnop bestel dit bord.

4. Bevestig uw reservering

Vul hier uw gegevens in en kies een dealer bij u in de buurt.
*Bij deze dealer kunt u de bestelling betalen en ophalen. Wanneer alles in ingevuld druk dan op de knop bevestig uw reservering. Na het indrukken van deze bevestiging ontvangt u een opdrachtnummer waarmee u naar de gekozen dealer kunt om de bestelling af te ronden. De productie van uw naamplaat wordt daarna uitgevoerd en als deze gereed is naar onze shop verzonden. U ontvangt bericht wanneer u de naamplaat bij ons kunt afhalen.

*TIP: Geef bij het zoeken voor de afhaallocatie alleen de cijfers van de postcode in (dus zonder letters) of de plaatsnaam.

Actie!! Gebruik de code w3405-470 en krijg 5% korting!!

 

Klik hier om zelf een naamplaat samen te stellen